Massagepraktijk voor voetreflex en lichaamsmassage

Breng meer licht in je leven

Wie ben ik


Rob Janssens voetreflextherapeut massagetherapeut en levenscoach.


Mijn talent is om mensen weer in hun lichaam te helpen met behulp van voetreflex-massage of -therapie.

Door een grote verandering in mijn leven, heb ik hulp gezocht in de complementaire (alternatieve) hulpverlening. Een van de therapieën die ik heb gevolgd was voetreflexzonetherapie, iets dat een enorme indruk op mij heeft gemaakt en waardoor ik weer goed bij mezelf kon komen om mijn enorme pijn onder ogen heb leren zien en te leren verwerken.

Daarnaast heb ik bewustwordingstrainingen gevolgd in drie afzonderlijke opleidingen, te weten: "Lichaam en Energie", "Intuïtie en Energie" en "Intuïtie en Energie in de praktijk". In die bewustwording heb ik onder andere geleerd wat zelfreflectie is en hoe dit in het dagelijks leven toe te passen, wat uiteindelijk tot zelfrealisatie leidt. Door hier gebruik van te maken kon ik innerlijk groeien.
Vervolgens is er nog zo'n tien jaar overheen gegaan voordat ik de opleiding tot voetreflexzonetherapeut ben gaan volgen. Deze HBO opleiding heb ik bij Sonnevelt Opleidingen in 2013 succesvol afgerond.

Deze opleiding heeft voor mij een nieuwe dimensie in mijn leven aangeboord, die voor mij tot een grotere vorm van zingeving heeft geleid.  Het heeft mijn kijk op het leven en de beleving daarvan drastisch veranderd. Intuïtie, invoelend vermogen en empathie zijn verder ontwikkeld, door de transformaties die ik heb doorgemaakt. Naarmate ik steeds beter in mijn lichaam kwam, ging mijn energie beter stromen, waardoor ik beter in mijn vel kwam te zitten en letterlijk kon voelen dat mijn levensenergie en levensgeluk toenam. Mijn beleving van innerlijke vrijheid, vrede en levensgeluk zijn zich duidelijker gaan manifesteren, waardoor ik de verbinding met het leven zelf weer kan ervaren. Het begon mij langzamerhand duidelijk te worden dat ik met deze kwaliteiten andere mensen van dienst mocht zijn, omdat ik goed kan aangeven wat er bij iemand speelt op het lichamelijke en in het geestelijke vlak. Mijn behandelmethode is er op gericht om zoveel mogelijk onthecht aanwezig te zijn en u de aandacht te geven die u nodig heeft, zodat de levensenergie zijn eigen weg kan gaan. Liefde en aandacht vind ik essentieel. Het is voor mij belangrijk dat u krijgt wat u nodig heeft. Door het volgen van opleidingen en cursussen houd ik mijn kennis optimaal en breid ik deze uit om u nog beter van dienst te zijn.

Als coach help ik u om inzicht te verkrijgen met persoonlijke en levensvragen m.b.v. voetreflex, tafelopstellingen of familieopstellingen.

Naast dit alles heb ik ook vele jaren Ki-Aikido, Tai-Chi, Chi Gong, gedaan wat mij vooral op lichamelijk niveau energiebewust heeft gemaakt. Op dit ogenblik beoefen ik yoga. Voetreflex-massage of -therapie en coaching zijn aspecten in mij die ik met passie doe en ik hoop dan ook dat u mij het vertrouwen schenkt een stap op uw levensweg te mogen zijn.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn